Referenser

Vad tycker de som gått kursen?
Vi har 9.89 av 10 i snittbetyg på våra 15 senaste utbildningar!

Ladda hem


Den bästa och roligaste kurs inom ledarskap

Den bästa och roligaste kurs inom ledarskap och affärslivet jag varit på. Över alla förväntningar! Fantastisk dans mellan kursledarna lyfter och driver.

Gunilla Grebbert, Ekonomichef Trönnberg & Co Förvaltnings AB

Fantastiskt!

Fantastiskt! Överträffade alla mina förväntningar. Fullt övertygad om att denna kurs kommer att ge en genomgripande förändring även på sikt! Gå den nu!

Per Hellström, Projektchef Vattenfall AB, Nordic Heat

Den största förändringen i mitt ledarskap har varit att jag börjat lyssna

Du får hjälp med insikt om dig själv och verktyg till "hantera" dina medarbetare med större insiktsfullhet och hjärta. Rolig utbildning med mycket skratt men även tårar.

Den största förändringen i mitt ledarskap har varit att jag börjat lyssna - slutat vara problemlösare - kunnat coacha människor och har verktyg och teorier för detta! Hjärtligt tack!

Hanna Jacobsson HR Business Partner Vattenfall Nordic Heat

Ni är årets bästa!

Ni är årets bästa! Ni är suveräna, kompetenta och helt kongruenta med era värderingar Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul! Jag är mest nöjd med er som inspiratörer, ert sätt att lära ut NLP, alla övningar samt er härliga humor.

Attityden att inget är omöjligt, allt är möjligt! Ert sätt att använda NLP och vara levande exempel! Denna utbildning är en gåva till dig själv och din omgivning. Med övertygelse och glädje rekommenderar jag denna utbildning!

Susanne Martinelle Fotograf/Samtalsterapeft Talkingstick
Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK