Referenser

Vad tycker de som gått kursen?
Vi har 9.89 av 10 i snittbetyg på våra 15 senaste utbildningar!

Ladda hem


Kursen ÄR receptet för att du ska bli en bättre och lyckligare ledare

Om du ska gå en enda utbildning i ditt liv, gå då denna NLP utbildning! Massor med praktiska verktyg som du kan använda omedelbart, proffsig kursledning, förlösande skratt och nya insikter. Kursen ÄR receptet för att du ska bli en bättre och lyckligare ledare.

Det bästa med utbildningen är att det man lär sig verkligen sitter fast och blir integrerat med en själv. Som ledare har jag blivit coolare tydligare och roligare. Jag har utvecklats enormt och vågar ta fram delar av mig själv som jag ALDRIG visat.

Kajsa Lundfall, VD, Dialect Systems

Ledarskapsutbildningar med NLP - där skillnaden gör skillnad!

En utbildning med och om både hjärta och hjärna. Fantastiska kursledare och pedagogik. Allt genomfört med kunskap, värme och glädje. Välj den! Det bästa med utbildningen är att jag har fått verktyg till ett bättre förhållningssätt som hjälper mig att utvecklas vidare.

Som ledare har jag blivit modigare. Som person har jag lärt mig om mig själv, fått nytt förhållningssätt som gör att jag har många fler bra dagar. Otroligt intressant, utvecklande och stärkande. Har och kommer att ha nytta av detta i mitt liv. Utbildningen har varit utmanande och fantastiskt kul.

Annagreta Lindberg - Dina Försäkringar
Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK