Referenser

Vad tycker de som gått kursen?
Vi har 9.89 av 10 i snittbetyg på våra 15 senaste utbildningar!

Ladda hem


Fantastiska kursledare

Lagom blandning av övningar och teori, fantastiska kursledare, imponerande innehåll. Kul - Intressant - med Känsla - till Utveckling!

Camilla Skorup, Designer Skorup Design

Superveckor

Superveckor 08.30-18.00 har flugit iväg! Bra stegring i innehållet, superbra pedagogik. Jag är mest nöjd med glädjen, entusiasmen, glöden och den genuina känslan ni förmedlar i utvecklingsprocessen. Gå den, OM du vill växa! som människa och som ledare!

Erik Bengtsson, Utvecklingskonsult/Coach Feelgood Organisation & Ledarskap, Linköping

Jag är imponerad!

Jag är imponerad! Jag är tryggare, mer fokuserad och övertygad om att jag är en ledare och att jag nu kan bli bättre och bättre! Jag vet vad jag vill uppnå, jag har en plan. Jag vill ändra tillståndet i mitt team och tillföra inspiration och glädje! Tusen Tusen Tack! Jag känner mig så mycket rikare nu. GÅ DEN!

Anna Bergsten, Development Team Manager Lawson Soft Sweden

Extremt givande och roligt

Extremt givande och roligt. Mycket inspirerande och energigivande kursledare. Den största förändringen i mitt ledarskap är ledarskapet av mig själv - en vän och partner i mig själv.

Detta är en utbildning som du har stor glädje av för både arbetet, privat och för livet. Fantastiska Anna och Christina, TACK!"

Michael Eklund, Coach & Projektledare Inyan AB
Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK