Det Framgångsrika Ledarskapets Nycklar

Nya Tankar och möjlighet till Nya Verktyg! Har du funderat på vad du vill göra annourlunda? Eller har du fastnat i gamla hjulspår?
Vilka nya insikter eller verktyg behöver du för att nå ett ännu bättre resultat?

På vår nya seminarieserie får du med glädje och humor såväl kunskap, inspiration och reflektion runt några av Det Framgångsrika Ledarskapets Nycklar. Seminarieserien består av fristående tillfällen i Stockholm.

Coachande Ledarskap - Modeord eller ett effektivt verktyg i ledarskapet?
Vad innebär ett coachande ledarskap och hur kan du kan använda dig av det i ditt dagliga arbete och vardag? Vi delar upp ledarskapet i 3 roller: Ledare - Coach - Administratör och varje roll har sin utmaning och styrka. Vi tittar här på förmågan att skapa bra relationer med andra, aktivt lyssnande samt kraftfulla och klargörande frågetekniker - det så kallade coachande förhållningssättet.

Värderingsstyrt Ledarskap
Värderingar påverkar vårt agerande och beslutsfattande. Vi skapar insikter för hur du kan använda värderingar för att skapa effektivitet. Att arbeta värderingsstyrt är att göra som många framgångsrika företag, dvs låta värderingarna vara det styrande regelverket.

Ledarskapets kraftfulla övertygelser
Har du övertygelser eller tankar som hjälper eller stjälper dig? Du lär dig hur du kan ändra dina begränsande övertygelser till stärkande som hjälper dig i ditt ledarskap! Det har visat sig attmånga framgångsrika ledare delar gemensamma attityder och övertygelser, som vi kallar för grundantaganden, vilka kan underlätta ditt ledarskap.


Fyll i dina uppgifter nedanför och gör din anmälan redan idag!

Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK