Referenser

Vad tycker de som gått kursen?
Vi har 9.89 av 10 i snittbetyg på våra 15 senaste utbildningar!

Ladda hem


En oerhört bra utbildning på djupet!

En fantastisk bra utbildning där delarna ger helheten. Inspirerande och utvecklande. Den har gett mig insikt, utveckling, bättre kvalitet på mitt liv samt hjälpmedel att påverka mitt tillstånd! Som ledare är jag bättre på att kommunicera och ta ansvar.

Ledarna är två fantastiska engagerade riktiga människor.
En oerhört bra utbildning på djupet!

Ulrika Håkansson, Business Support Diskretionära uppdrag ​Catella Fondförvaltning

Den största förändringen i mitt ledarskap

Vad är jag mest nöjd med? Allt! Ni har vävt ihop så många fantastiska delar i en och samma kurs tillsammans med ert otroliga engagemang!

Den största förändringen i mitt ledarskap är en nyfikenhet att pröva på nya verktyg och för varje steg jag tar, en starkare självkänsla i min roll som ledare. Otroligt mycket tack! Jag rekommenderar utbildningen till 100 %, de kommer att tröttna på mig…

Christina Peterson, Consultant Manager Addedo Groupe

Gå den!

Gå den! Om du vill ha kul. Skulle det vara intressant för dig att bara ha bra dagar…? Den största förändringen i mitt ledarskap är att jag har blir tydligare och klarare i min kommunikation och att feedback är bra! Nya Lena Palm tackar er för att jag hittat nyckeln till mig själv! Äntligen!

Lena Palm, VD Palm & Co

En kurs som alla borde gå

En kurs som alla borde gå och som man har nytta av i hela livet. Väldigt lärorikt, användbar kurs med massor av idéer och tips. Anna och Christina tänkte på allt: Hela Kursen, Materialet, Exemplen. Väldigt genomtänkt och pedagogiskt. Jag vill lära mig mer. Jag hade roligt!

Fiona Sherringhem Unibail Rodamco
Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK