Referenser

Vad tycker de som gått kursen?
Vi har 9.89 av 10 i snittbetyg på våra 15 senaste utbildningar!

Ladda hem


Den bästa ledarskapsutbildningen jag varit på!

Genom glädjerik och karismatisk vägledning och många praktiska övningar har jag fått en hel redskapsbod av direkt användbara metoder för ledarskap kommunikation samt egen utveckling!

Jag är mest nöjd med glädjen energin och er fantastiska pedagogik! Och förstås innehållet, med alla användbara processer och metoder.Jag har lärt mig och fått direkt användbara metoder och förhållningssätt som gör mig till en mycket bättre ledare.

Jag har också fått ökad självkänsla och metoder för att nå mina viktigaste personliga mål.Det här är det närmaste en perfekt utbildning som jag varit på!

Andris Zvejnieks Coach och egenföretagare

Utbildningen är fantastisk!

ag är otroligt glad och tacksam över att jag fått möjlighet att gå denna utbildning. Den har gett och kommer fortsätta att ge bestående förändringar och förbättringar, både i mina personliga relationer såväl som i mitt ledarskap! Kanon!

Towe Preusler, Redovisningschef Inspecta Sweden

Den i särklass mest värdefulla utbildning man kan gå oavsett ”nivå”!

Det bästa med utbildningen är glädjen & de FANTASTISKA, inspirerande ledarna! Den största förändringen i mitt ledarskap är att jag prioriterar värderingen glädje.

Kulramen +tillstånd gör mig mycket bättre på att skapa rapport. För mig som person har den inneburit massor av nya insikter och verktyg. Stort kliv i min personliga utveckling tillgång till min fulla potential!

Underbart, lustfyllt, kvalitet, utveckling, genomfört med en fantastisk känsla. Tusen tack!

Karin Friberg, Funktionschef Liv- och Pensionsservice Folksam

Gå den! Man blir på nytt född utbildningen lyfter både ditt ledarskap och privat!

Det bästa med utbildningen är att den har genomförts på ett positivt sätt i tillstånd +10. Ni har verkligen fått alla deltagarna att vara här och nu!

Den största fördelen som ledare är att jag nu kan rapport. Förmågan att pejla av min uppdragsgivare och möta hans förväntningar och inte gå på som anställd + en massa annat. Ni gör det ”skitbra” :-)

Johan Hane, Business Adviser, Consult & Coach Arigo consulting & coaching S.L.
Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK