NLP Business Master Practitioner - Ta ditt ledarskap till nästa nivå!

Vill du bli en mästerlig ledare?

På NLP Business Master Practitioner erbjuder vi konkreta verktyg och strategier för personlig utveckling inom ledarskap.
Vad skulle det betyda för dig och ditt företag om alla fick tillgång till sina bästa resurser?

Att bli mästerlig - innebär att du kommer att få en djupare kunskap om:

  • Mästerligt ledarskap – skapa din egen framgångsmodell genom modellering
  • Framgångsrika resultat – med värderingar och övertygelser som hävstångseffekt
  • Effektiva och vinnande team med hjälp av system- och gruppdynamik
  • Stimulera andra människors motivation genom metaprogram och specifik kommunikation
  • Coachande ledarskap - coacha dig själv och andra​
  • Förmågan att skapa utveckling för dig själv och andra genom feedback

Vill du också bli en mästerlig ledare?

Ta steget nu och bli en bättre ledare, kommunikatör och förebild, för dig själv, ditt företag och din omgivning! Utbildningen är uppdelad på fem moduler i Stockholm bestående av 16 dagar plus hemuppgifter, dvs 130 timmar enligt internationell INLPTA standard.

Modul 1: Modellera Mästerskapet, 23–25 november 2021

Modellering, grunden i NLP, handlar om att fånga och kopiera mästerskapet. Allting som har sagts och gjorts har sagts och gjorts av någon och är därmed möjligt att fånga och kopiera.
Du lär dig olika sätt att modellera för att själv kunna ta fram recepten på andras mästerlighet och applicera på dig själv. Kunskapen om hur man modellerar kan du använda både privat och i din yrkesroll, för att öka medvetenheten hos dig och dina medarbetare och för att hitta strategier som leder till ökad effektivitet.

Modul 2: Hitta och stimulera andra människors motivation med hjälp av påverkande språk, 11–13 januari 2022

Vi människor kommunicerar genom våra egna tanke- och motivationsmönster. Vi responderar direkt när någon ”talar vårat egna språk”.
Påverkande och motiverande språk är ett sätt att möta individer och grupper i deras egna språkmönster för att väcka deras intresse och motivation. Det påverkande språket är såväl situations- som individanpassat och en teknik för att lätt förstå hur individer blir motiverade, hur de processar information och hur de fattar beslut. Du lär dig använda det påverkande språket för att stimulera och motivera andra, både på det privata planet och i din yrkesroll.

Modul 3: Det emotionella ledarskapet, 15–17 februari 2022

Du får kunskap om det emotionella ledarskapet, vilket handlar om våra känslor och hur vi styr våra egna känslor. Tänk om det finns känslor som är signaler på att vi behöver agera och göra en förändring. Och tänk om det är som så att vi kan påverka vilka känslor vi odlar i vår ”emotionella trädgård”. Vilka känslor vill du ska växa i din ”trädgård”? Och vilka känslor vill du odla i ditt ledarskap och hos dina medarbetare?

Modul 4: Framgångsrika resultat - med hjälp av värderingar och övertygelser som
hävstångseffekt, 29–31 mars 2022

Du får fördjupad kunskap om hur våra värderingar och övertygelser påverkar de dagliga besluten, oavsett om det handlar om att uppnå egna framgångsrika resultat eller om det handlar om att leda en organisation i en viss riktning. Våra övertygelser och värderingar är kraftfulla drivkrafter och kärnan i, varför vi gör som vi gör. Genom att lyfta fram, titta på samt utmana våra övertygelser och göra medvetna prioriteringar bland våra värderingar kan vi åstadkomma en hävstångseffekt som gör det båda lättare och enklare att nå dit vi vill.

Modul 5: Skapa effektiva och vinnande team, 3-5 maj 2022

Du får färdigheter att skapa effektiva och vinnande team. Vi djupdyker i systemteori och gruppdynamik för att skapa en förståelse för var teamet är och vad det behöver för att komma vidare. Med hjälp av både nya verktyg och de verktyg du redan har i din verktygslåda går vi igenom vilka verktyg du kan använda i olika situationer, för att få teamet att komma vidare till nästa nivå så att det blir ett effektivt och vinnande team.

Certifiering 2 juni 2022

Du kommer att ha möjlighet att genom närvaro, aktivt deltagande och inlämnande av godkända certifieringsuppgifter, få ett INLPTA NLP Business Master Practitioner certifikat.

Hur går det till?

Vi varvar föreläsningar med övningar, reflektion och erfarenhetsutbyte. Vi jobbar med upplevelse baserad inlärning och du kommer att få se, höra och göra för att öka inlärningen. Vi använder oss av mindmapsteknik och tycker det är viktigt med repetition. Utbildningen är uppdelad på 3 dagars moduler en gång per månad. Mellan modulerna ges du tillfälle till praktisk träning i vardagen så att du kan tillgodogöra dig dina nya kunskaper på bästa sätt. Vi har fokus på ditt ledarskap och du får verktyg för att utveckla, leda och coacha både dig själv och andra.

Plats

Vi håller till norr om Stockholm i Östergårds Mat - Fest och Mötes, lokaler på Danderydsvägen 144 i Danderyd.

Investering

66.500:- exkl. moms, inkluderar kursmaterial.

Nöjd kund garanti

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med kursen får du naturligtvis pengarna tillbaka!

Certifiering

Detta är en fortsättningsutbildning vilket kräver att du är certifierad NLP Practitioner. Du kan välja att certifiera dig vilket är en förutsättning för att gå vidare till NLP Trainer nivå.

INLPTA

När du väljer en utbildning hos A²U Modern NLP möts du av professionella, erfarna och karismatiska föreläsare. Genom vårt personliga engagemang kommer vi att se till att du utvecklas med omtanke, känsla och glädje.

Avbokningsregler

Vid återbud senast 30 dgr innan kursstart återbetalas 50 % av kursavgiften. Vid återbud senare än 30 dagar förekursstart sker ingen återbetalning. Vi förbehåller oss rätten att kunna ändra datumen för utbildningen.

Varmt välkommen!


Fyll i dina uppgifter nedanför och gör din anmälan redan idag!

Utveckling - Känsla - Kvalitet - Kul
Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK